VALMENNUKSET

Tule valmennukseen, joka ylittää kaikki odotukset

Osallistujat kuvaavat valmennuksia mm. seuraavasti: "Ylitti kaikki odotukset, erinomainen, innostava, avaava, tehokas, dynaaminen, monipuolinen, kattava. Yllätyin, miten hyvä!"

  • Osallistava: Alustuksia ja esitysjaksoja täydentävät SPRINT-osuudet, missä valmennettavat soveltavat oppeja oman ympäristönsä haasteisiin sekä tuottavat toimintamalleja ja ratkaisuja.
  • Ketterä: Jokainen valmennuspäivä jakautuu 3-4 SPRINT-jaksoon, joiden tulokset kuvataan visuaalista seinätekniikkaa käyttäen.
  • Energisoiva: Ryhmän keskeiset tuotokset kootaan valokuvaamalla Pelikirjaksi, joka tukee oppimista, toimii työkirjana ja auttaa palauttamaan asiat paremmin mieleen myöhemmin.

UUSI VALMENNUS! Hankinnan digitalisaatio – Kehittävä ote vai radikaali muutos?

Keväällä koulutustarjontamme kasvaa kiinnostavalla uutuudella, joka antaa valmiuksia sekä tarjoaa työkaluja, joiden avulla yrityksesi hankinta hyötyy tämän päivän digitalisaatiosta – asiakas- ja liiketoimintalähtöisyyttä unohtamatta. Valmennus koostuu kahdesta noin kuukauden välein pidettävästä valmennuspäivästä, joiden aikana aiheeseen syvennytään niin teoreettisella kuin käytännöllisellä tasolla. Valmennuspäivien välissä pääset rakentamaan omaa hankinnan digitalisoinnin tiekarttaasi vastaamaan yrityksesi yksilöllisiä tarpeita.

Valmennus toteutetaan yhteistyössä Innodea Oy:n kanssa ja vetäjinä toimii suosittu hankinnan rautainen asiantuntijakaksikko Lauri Vihonen ja Hanna Pajunen-Muhonen. Lisäksi valmennuksessa on mukana yritysesimerkkejä ja muita puhujia.

Vuodelle 2019 olemme aikatauluttaneet kaksi valmennusjaksoa, joista voit valita omasi:

  • Valmennus 1: 14.5.2019 ja 11.6.2019
  • Valmennus 2: 3.9.2019 ja 1.10.2019 

Valmennus sopii kaikille hankinnan kehittämisestä kiinnostuneille asiantuntijoille. Pyydä lisätietoja Lauri Vihoselta, yhteystiedot ovat sivun alareunassa. Saat valmennuskuvauksen myös Materiaalit-välilehden kautta. 

HINTA

Valmennuksen hinta on 1300 euroa + alv (2 päivää). Hinta sisältää aineiston ja tarjoilut. Valmennuspäivän aikataulu on 9.00–16.30. Valmennus laskutetaan noin kaksi viikkoa ennen sen alkua. Majoitus ei sisälly hintaan.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen info@innodea.fi. 

  • 14.5.2019 alkava valmennus - ilmoittaudu 30.4.2019 mennessä
  • 3.9.2019 alkava valmennus - ilmoittaudu 20.8.2019 mennessä

Vahvistamme valmennuksen ja lähetämme siihen liittyvän ennakkotehtävän noin 10 vuorokautta ennen valmennuksen alkua. 

PERUUTUSEHDOT

Osallistuminen on mahdollista peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen valmennuksen alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ilmoittautumisesta veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Sairastapauksessa osallistumisen voi siirtää seuraavaan valmennukseen kuluitta. Mikäli järjestäjä peruuttaa valmennuksen ja osallistumismaksu on jo maksettu, se palautetaan kokonaisuudessaan osallistujan ilmoittamalle tilille. Emme vastaa osallistujan mahdollisesti tekemien matkustusvarauksien muutosten korvaamisesta.usta.

MUUT VALMENNUKSET

Oston peruskurssi: 27-28.3.2019

Oston peruskurssilla saat hyvän kuvan hankintatoimen laajasta kentästä käytännönläheisellä tavalla. Se sopii kaikille, ketkä haluavat perehtyä oston eri osa-alueisiin. Koulutus parantaa koko hankintaprosessin ymmärrystä ja hallintaa ja antaa eväitä oman työn ja yrityksen toiminnan kehittämiseen. 

Kategoriajohtaminen: 3-4.4.2019

Proaktiivinen ja suunnitelmallinen ote toimittajamarkkinaan voidaan varmistaa vain hankintojen kategorisoinnilla ja kategorioita johtamalla. Tässä valmennuksessa saat käytännönläheisen työkalupakin kategoriatyön kehittämiseen. Voidaan toteuttaa myös yhden päivän Kategoriajohtamisen tehopajana.

Hankinnan asiakaslähtöinen palvelumuotoilu: 9-10.4.2019

Hankinta on palvelua, minkä tavoitteena on parantaa yrityksen kannattavuutta, tehokkuutta ja tehostaa pääoman  käyttöä. Tämä valmennus antaa menetelmiä ja työkalupakin hankinnan kehittämiseen palveluna

Toimittajien johtaminen: 15-16.5.2019

Ulkoisten resurssien hallinnassa on keskeistä se, miten toimittajia johdetaan ja kehitetään. Tältä kurssilta saat entistä paremmat avaimet osuvaan ja tuottavaan verkostoyhteistyöhön.

Hankinnan projektiosaaminen – Tehoisku projektien onnistuneeseen johtamiseen: 4-5.6.2019

Useimmat hankinnan päätökset edellyttävät muutosta, jotka toteutetaan pieninä tai suurina projekteina. Tämän vuoksi jokaisen hankinnan parissa työskentelevän tulee tuntea projektien johtamisen perusteet erityisesti hankinnan näkökulmasta. Näitä taitoja tarvitaan niin omassa yrityksessä kuin alihankkijoiden ja toimittajien kanssa tehtävissä yhteisprojekteissa.

Tässä osallistavassa ja käytännönläheisessä valmennuksessa perehdyt erilaisten hankintaprojektien ammattimaiseen läpivientiin erityisesti hankinnan näkökulmasta. Saat käytännön työkaluja projektin eri vaiheisiin, joita voit hyödyntää välittömästi omassa yrityksessäsi.

Yrityskohtaisesta valmennuksesta suurin hyöty

Saat valmennuksista aina suurimman hyödyn asiakaskohtaisena toteutuksena, koska osallistujat voivat ratkoa käytännön haasteitaan ja puuttua hankalimpiinkin kysymyksiin. Asiakaskohtaisen valmennuksen sisältö ja SPRINT-jaksot sovitaan aina valmennuskohtaisesti.